16-08-2025, 07:27 PM
(16-08-2025, 05:33 PM)rysson napisał(a): Dzięki.
Jak już jesteśmy przy widgetach to nie zdarza Ci się jakaś zwiecha FF czy całego kodi? Blokada wejścia w w dodatek FF?
Jakbyś mógł to trochę pomęczyć, szczególnie tuż po włączeniu kodi, ale nie tylko.
Dawno żem boxów nie używał, ale jak na razie wydaje mi się (od wczoraj, po około 2 latach
), że widgety dość wolno się ładują, jakby wolniej niż to pamiętam, niezależnie od tego czy to start Kodi, czy grzebanie w konfiguracji skórki, która w efekcie wymaga przeładowania, po powrocie do gł. panelu/widoku. Zawieszania się chyba nie doświadczyłem (sądząc po braku ścinania animacji...), to akurat miałem przy pierwszej becie na telefonie, gdy wchodziłem w "szukajkę" i nie mogłem przez pewną chwilę wybrać pozycji z "historii" (zapamiętanego wpisu szukanego wcześniej), ale teraz już tego problemu nie ma (albo mam fuksa i się nie chce pojawić
). Tak na szybko, po odpaleniu Kodi i ujrzeniu "okna startowego", gdzie ładują się gatunki i rok, czyli za nim pojawi się to:
![[Obrazek: WhYQgCvl.jpeg]](https://i.imgur.com/WhYQgCvl.jpeg)
Mija jakieś 35 do około 40 sekund z zegarkiem w ręku.
Zwalałem to na przegrzanie urządzenia lub ociężałość (aktualnie) "Horizon 2" (na niej coś potrafi się Kodi wywalić, kończąc log jedynie tym, że jakichś grafik z jakiegoś "studio" nie można było załadować, czy coś w tym stylu).
Tak czy inaczej jeszcze parę dni będę mieć te całe "tałatajstwo" u siebie, więc będę mógł się pobawić i zgłośić ewentualne problemy.