Sprawdzimy, chociaż u mnie działa. Co do pobranego katalogu. Filmy seriale w nim zapisane muszą mieć katalogi z rokiem filmu (tytuł (rok)) a w nazwie pliku musi być tytuł zgodny z tmdb i rok dla filmu. Dla seriali wystarczy sam katalog + odpowiednią nazwa pliku i SxxExx
Przydałyby się logi
Albo podrzuć mi na PW zrzuty ekranu z ustawień oraz z katalogu z filmami - tak żeby było widać pełną ścieżkę. Po weekendzie ogarnę
W kolejnej wersji będzie poprawione
Przydałyby się logi
Albo podrzuć mi na PW zrzuty ekranu z ustawień oraz z katalogu z filmami - tak żeby było widać pełną ścieżkę. Po weekendzie ogarnę
W kolejnej wersji będzie poprawione
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.