27-08-2025, 05:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2025, 08:40 PM przez Janko123.)
(27-08-2025, 08:41 AM)artmiecz napisał(a):Nie ma za co(24-08-2025, 06:51 PM)tele napisał(a): No to super, że wreszcie Ci ruszyło.
Ale tak naprawdę, to niewiadomo dlaczego przedtem nie chciało.
Może faktycznie stosują jakąś politykę blokowania niektórych ciasteczek, tylko ciekawe na jakiej zasadzie?
No cóż, w końcu to technika, która ma zabezpieczać stronę przed dziwnymi połączeniami, a my ją próbujemy oszukać, tylko czasami to ona oszukuje nas
Cześć, moje ciasteczko w CDAHD wygenerowane przez PC Firefox wczoraj wygasło, czyli działało dwa dni. Po tym jak kodi pokazał znany już błąd 403 nieprawidłowa odpowiedz serwera, otworzyłem stronę CDAHD przez PC Firefox (wcześniej jak kodi działało bez błędów nie wchodziłem z PC na CDAH żeby uniknąć aktualizacji ciasteczka) i oczywiście pojawiło się nowe zaktualizowane ciasteczko. Po wgraniu nowego do Kodi wszystko znowu działa jak należy.
@tele jak długo działa u ciebie CDAHD na jednym ciasteczku? A może masz też info od innych osób?
Dzięki aplikacji którą polecił @Janko123 podmiana ciasteczka przez ftp jest błyskawiczna, jeszcze raz dzięki @Janko123
mi tez wczoraj wygasło, też nie wchodziłem na stronę ale po wrzuceniu nowego wszystko dziala.