04-09-2025, 02:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2025, 03:20 PM przez arkady1964.)
Arctic Fuse 2
Autor: jurialmunkey
Github: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Repozytorium: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Instalacja: Wejdź w Ustawienia > Dodatki > Zainstaluj z repozytorium >jurialmunkey Alpha Repository > Wygląd i działanie > Skóra > Arctic Fuse 2 > ZAINSTALUJ > Zostaną zainstalowane następujące dodatki (...) zatwierdzić OK
Oficjalny wątek: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jestem przywiązany do skórki Arctic: Zephyr 2 – Resurrection (AZ2:R).
Nie trawię interfejsu i nawigacji po skórce Arctic Fuse 2, ale to tylko moja indywidualne odczucia...
Powyższa uwaga nie zmienia to faktu, że skórka Arctic Fuse 2 ma spora fajnych funkcji, ponieważ jest ona open source (otwarte oprogramowanie), istnieje możliwość zaimplementowania/importowania ciekawszych funkcji do innych skórek.
Autor: jurialmunkey
Github: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Repozytorium: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Instalacja: Wejdź w Ustawienia > Dodatki > Zainstaluj z repozytorium >jurialmunkey Alpha Repository > Wygląd i działanie > Skóra > Arctic Fuse 2 > ZAINSTALUJ > Zostaną zainstalowane następujące dodatki (...) zatwierdzić OK
Oficjalny wątek: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Jestem przywiązany do skórki Arctic: Zephyr 2 – Resurrection (AZ2:R).
Nie trawię interfejsu i nawigacji po skórce Arctic Fuse 2, ale to tylko moja indywidualne odczucia...
Powyższa uwaga nie zmienia to faktu, że skórka Arctic Fuse 2 ma spora fajnych funkcji, ponieważ jest ona open source (otwarte oprogramowanie), istnieje możliwość zaimplementowania/importowania ciekawszych funkcji do innych skórek.