14-09-2025, 12:33 AM
Na windowsie przez MS edge rozszerzenie i skrypt się zainstalowały ale po wejściu czy to na strone filman.cc czy CDA_HD skrypt się nie chciał w ogóle uruchamiać i nie pojawiało się okienko do wpisania IP (próbowałem kilka razy przeinstalowywać i bez skutku). Dopiero na Firefoxsie wszystko zaczęło poprawnie działać i przesyłać ciasteczka. Potwierdzam także, że wpisanie IP po przecinku załatwia przesyłanie do kilku KODI. U mnie dokładnie załatwia maline z Kodi Xbian i Kodi na Android TV. Tylko jedna refleksja mi się nasuwa a mianowicie jak ktoś u siebie na pokładzie posiada jeszcze oprócz FanFim'a dodatkowo wtyczkę Filaman to tam "aż się prosi" żeby też te ciasteczka w automacie mogły się przesyłać. Bo teraz trzeba ręcznie settings.xml edytować. Co prawda ciasteczko sesji logowania ma o wiele dłuższą żywotność niż CF więc nie ma z tym takiego problemu no ale gdyby strona Filman.cc znów tak jak kiedyś schowała się za CF wtedy zmieniać trzeba by było chyba co parę godzin? Czy można by było w związku z tym zmodyfikować ten skrypt żeby jeszcze dodatkowo oprócz obsługi wtyczki FF załatwiał wysyłanie jednocześnie do wtyczki Filman?