Jak coś to pisz co jest nie tak.
Produkuję ale nie bardzo mam czas to wszystko sprawdzić
Odnośnie Sweet to ostatnio nie spałem i wycharczałem że o 3 w nocy to nic nie pobiera ale jak ponowiłem o 8 rano to poszło na 2 dni
I niech Maxx posprawdza czy to czasowo się zgadza, to nie WG++ w perl tylko Python i jak popełnię błąd z czasem to jest wtedy nie w czas
A i chyba mam mały problem z start stop wydarzenia bo tak mi krzyczy enigma2 na kilku programach.
Pewnie do ogarnięcia wystarczy dopisać funkcję do py aby odjęła 1sekundę z końca wydarzenia.
Problem że musze ustalić na jakich kanałach się to dzieje a właśnie przeszedłem na WG++ 5.5 i dotNet 9
Zabawa trwa dalej
@sky02
Od Ciebie to chcę listę kanałów jakie ode mnie pobierasz.
Trochę będę zmieniał i chcę to co pobierasz wrzucić nawet jako duplikat do azman_PlusX tak byś miał wszystko z jednego pliku
------------
A tak off top
Mam kilka addonów do Kodi własnej produkcji lub poprawione po mbebe.
Trochę jeszcze niepewne repo dla Kodi
Z kim tu rozmawiać aby udzielił porad laikowi?
Podziękowali: Max1000
Produkuję ale nie bardzo mam czas to wszystko sprawdzić
Odnośnie Sweet to ostatnio nie spałem i wycharczałem że o 3 w nocy to nic nie pobiera ale jak ponowiłem o 8 rano to poszło na 2 dni
I niech Maxx posprawdza czy to czasowo się zgadza, to nie WG++ w perl tylko Python i jak popełnię błąd z czasem to jest wtedy nie w czas

A i chyba mam mały problem z start stop wydarzenia bo tak mi krzyczy enigma2 na kilku programach.
Pewnie do ogarnięcia wystarczy dopisać funkcję do py aby odjęła 1sekundę z końca wydarzenia.
Problem że musze ustalić na jakich kanałach się to dzieje a właśnie przeszedłem na WG++ 5.5 i dotNet 9
Zabawa trwa dalej

@sky02
Od Ciebie to chcę listę kanałów jakie ode mnie pobierasz.
Trochę będę zmieniał i chcę to co pobierasz wrzucić nawet jako duplikat do azman_PlusX tak byś miał wszystko z jednego pliku
------------
A tak off top
Mam kilka addonów do Kodi własnej produkcji lub poprawione po mbebe.
Trochę jeszcze niepewne repo dla Kodi
Z kim tu rozmawiać aby udzielił porad laikowi?
Podziękowali: Max1000