Witam dodaje nowa poprawkę która umożliwia pobierane lokalnie i wraz z auto odtwarzaniem na stałe poprzednio to nie działało nawet nie wiedziałem teraz działa . W menu kontekstowym nie wybieramy pobierz bo logikę pobierania jest przy każdym wykrytym hoscie ale zauważyłem że jak mamy plik z Twójplik jak chcemy potem pobrać lub oglądać to nie działa tele kiedyś o tym mówił dodałem to do unikaj fraz
Ale zauważyłem że z CDA jest coś nie tak ogólnie działa ale
Jak włączymy coś z CDA to nie można przewijać od razu się zacina przy innych darmowych nie ma tego problemu.
Ja w unikaj fraz mam tvhd,hdtv,twojplik,cda.
I właśnie przez takie problemy w ffgpt hosty są każde oddzielnie zawsze można sobie wybrać
W darmowych jeśli wybierzemy
Fullhd
HD
480p odtwarzanie jest auto
Jeśli samo darmowe
Pokazuje się lista hostów
Pobieranie działa jeśli najpierw ustawimiy zapis musi być ustawione zarówno dla filmów i seriali pobieranie działa tylko dla Premium.
Testowane tylko na standardowej skórce
Zainstalować 2 pliki bo w ff gpt musiał mi napisać plik service
Podziękowali: arkady1964
Ale zauważyłem że z CDA jest coś nie tak ogólnie działa ale
Jak włączymy coś z CDA to nie można przewijać od razu się zacina przy innych darmowych nie ma tego problemu.
Ja w unikaj fraz mam tvhd,hdtv,twojplik,cda.
I właśnie przez takie problemy w ffgpt hosty są każde oddzielnie zawsze można sobie wybrać
W darmowych jeśli wybierzemy
Fullhd
HD
480p odtwarzanie jest auto
Jeśli samo darmowe
Pokazuje się lista hostów
Pobieranie działa jeśli najpierw ustawimiy zapis musi być ustawione zarówno dla filmów i seriali pobieranie działa tylko dla Premium.
Testowane tylko na standardowej skórce
Zainstalować 2 pliki bo w ff gpt musiał mi napisać plik service
Podziękowali: arkady1964