25-09-2025, 03:33 PM
(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Ja nie mam z tego żadnych korzyści finansowych.Nikt nie ma.
(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Wiele moich rozwiązań jest w nowym FanFilm (jak przeglądam czasem kod, to widzę swoje komentarze) i bardzo dobrze zresztąO jakich rozwiązaniach mowa? Bo pamiętaj, że niektóre fragmenty kodu sam wrzucałeś gdy jeszcze się angażowałeś w rozwój nowej wersji.
A jeśli masz na myśli scrappery, to przecież dawno temu pytaliśmy czy wyrażasz zgodę - nie miałeś nic przeciwko. Teraz pewnie już zauważyłeś, że powoli Twój kod jest oczyszczany.
(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Zaprezentowałem zupełnie inny pomysł, który za chwilę pewnie znajdzie się w Becie, bo podobno świetny.Ej, ale nie odlatuj. Grupowanie to nic nowego, zerknij chociażby do FEN.
I tak, znajdzie się w fanfilmie, bo omawialiśmy to już dawno temu, ale na pewno nie będzie skopiowany Twój kod, nie martw się.
(25-09-2025, 02:22 PM)tele napisał(a): Ciekawe, czy ostatnie poprawki do scrapera FilmanAPI, które wyjdą w następnej Becie, nie zostały zapożyczone ode mnie, bo u mnie chyba te pozycje akurat działały.O to też nie musisz się martwić

Podziękowali: jorg35