FanFilm nie obsługuje tych wtyczek i nie będzie - jest to niemożliwe ze względu na stosowane metody odtwarzania, oznaczanie jako obejrzane w kodi, progress w kodi itp ale także ze względu na współpracę z trakt itp. Wszystko to odbywa się dość mocno natywnie na linii połączenia FanFilm - kodi i podwójne wyszukiwanie (czyli wyszukuje FanFilm a potem np. Fen, prowadziłoby do rozwalenia bazy danych kodi).
Gdyby te wtyczki dawały od razu materiał do odtworzenia jak tzw. externale czy download (Disney, Plex, CDA, HBOMax. Player, Netflix, Amazon i inne) - dałoby się to bez problemu ogarnąć. Jednak wywołanie ich prowadzi do kolejnego wyszukiwania a nie do odtwarzania materiału - co wyklucza działanie nowego okna i innych rzeczy o których mówiłem.
Pomijam już że zarówno twórca Fen jak i my uważamy że korzystanie z tmdbhelpera do odtwarzania przez playery tylko utrudnia działanie wtyczek takich jak FanFilm (np. postęp w trakt czy historia obejrzanych).
Zaś player dla tmdbhepera jest na stronie repozytorium - skrót do wpisania: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Gdyby te wtyczki dawały od razu materiał do odtworzenia jak tzw. externale czy download (Disney, Plex, CDA, HBOMax. Player, Netflix, Amazon i inne) - dałoby się to bez problemu ogarnąć. Jednak wywołanie ich prowadzi do kolejnego wyszukiwania a nie do odtwarzania materiału - co wyklucza działanie nowego okna i innych rzeczy o których mówiłem.
Pomijam już że zarówno twórca Fen jak i my uważamy że korzystanie z tmdbhelpera do odtwarzania przez playery tylko utrudnia działanie wtyczek takich jak FanFilm (np. postęp w trakt czy historia obejrzanych).
Zaś player dla tmdbhepera jest na stronie repozytorium - skrót do wpisania: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...