22-10-2025, 07:02 PM
(22-10-2025, 08:26 AM)Tomek napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować., a z tam znajdującego się repozytorium repository.fanfilm.beta-1.0.zip zainstalowałem wtyczkę fanfilm.
Po uruchomieniu wtyczki wszedłem w menu filmy a tam wybrałem nowe filmy. Zostawiłem czytanie, a po 5 minutach załadowała się pierwsza strona nowości. Poprzednio nie miałem cierpliwości tyle czekać ale jak widać tyle schodzi. Ponowne wejście w to menu jest szybsze bo używany do tego jest cache, jak się go wyczyści to znowu odczyt trwa co najmniej 5 minut. Nie wiem czy to jest OK bo na telefonie Kodi z wtyczką fanfilm i modem tete jest to moment, parę sekund. Wybrałem film "Francuski kochanek" bo na telefonie pokazywał mi źródła. Na AndroidBox nie znalazł mi żadnego źródła. Poszedłem do ustawień i włączyłem logi programisty. Po tym ponownie zrobiłem wyszukanie źródeł i wtedy mi przeczytał mi je. Ale to chyba był przypadek bo po wyczyszczeniu cache i ponowieniu sekwencji to już nie ma teraz żadnych źródeł.
Logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Chciałbym to naprawić bo jeszcze parę dni temu fanfilm 0.9 z modem tete mi działa, ale potem coś się popsuło i nie wiem co. Spróbowałem użyć tej bety ale jest jeszcze chyba gorzej.