(22-10-2025, 09:23 PM)fubrus@yahoo.com napisał(a): Ten box to Savio Platinum TB-P02, polski projekt zrobiony przez chińczyków, emuluje telefon z androidem. Z Internetem łączę się przez WiFi 5G, speed test pokazał: ping 15ms, DnLd 40.06 Mb/s, UpLd 37.64 Mb/s. Do tej pory działał wyśmienicie, płynnie, pomimo tego że ma sufit po drodze do routera. Test zrobiony został w Chrome na tym boxie, jak również bez problemów zalogowałem się na stronie tmdb. Spróbuje jeszcze zainstalować wtyczkę od TVP VOD aby sprawdzić czy te opóźnione zapytania to nie wina samego Kodi.Mamy pewne podejrzenia -będziemy im się przyglądać - najpewniej jest problem z systemem cache - na twoim sprzęcie najprawdopodobniej nie następuja prawidłowy zapis (kwestia interwałów itp) - będziemy patrzeć
Sprawdziłem, TVP VOD i VOD.PL działają OK - używam do tego addonów z repozytorium mtr81.
(23-10-2025, 09:35 AM)Kasio napisał(a): Wyswietla wam FanFilm zawartość folderów Film - "Najpopularniejsze" i "W kinach" bo u mnie puste, nic nie ma.
Wszystko działa.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...