Nie ma to powiązania. Najprawdopodobniej trafiłeś na jakiś lag na tmdb i po autoryzacji się po prostu odświeżyło. Te elementy które wskazałeś owszem korzystają z tmdb ale nie wymagają w żaden sposób autoryzacji.
Rzeczy zależne od autoryzacji w trakt czy tmdb są dostępne w kategoriach "Moje...", a jeśli jakaś kategoria jest w jakiś sposób z nimi powiązana (np. historia czy postęp) nawet w części to nie jest widoczna lub jest obsługiwana tylko w podstawowym zakresie. Zbieg okoliczności.
Rzeczy zależne od autoryzacji w trakt czy tmdb są dostępne w kategoriach "Moje...", a jeśli jakaś kategoria jest w jakiś sposób z nimi powiązana (np. historia czy postęp) nawet w części to nie jest widoczna lub jest obsługiwana tylko w podstawowym zakresie. Zbieg okoliczności.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.