Fajnie - wrzuciłeś w zipa "script.fanfilm.media" - czyli zależność dla FanFilm Beta - z jego nowymi ikonami i grafikami przez co nie będzie mu się aktualizować ten dodatek z repozytorium FanFilm beta. Kompletnie nie wiesz co robisz.
Ta zależność jest KOMPLETNIE ZBĘDNA DLA modów opartych na starym FanFilm - gdyż tele już dawno włączył media do katalogu głównego FanFilm mod.
Traktuj to jako ostrzeżenie - nie tylko mi się nie podoba ta forma dystrybucji. Jeśli jej nie zmienisz albo nie poprawisz - kolejne posty z tego typu plikami będą leciały w niebyt - czy komuś się to podoba czy nie.
Ta zależność jest KOMPLETNIE ZBĘDNA DLA modów opartych na starym FanFilm - gdyż tele już dawno włączył media do katalogu głównego FanFilm mod.
Traktuj to jako ostrzeżenie - nie tylko mi się nie podoba ta forma dystrybucji. Jeśli jej nie zmienisz albo nie poprawisz - kolejne posty z tego typu plikami będą leciały w niebyt - czy komuś się to podoba czy nie.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.