Fajnie - wrzuciłeś w zipa "script.fanfilm.media" - czyli zależność dla FanFilm Beta - z jego nowymi ikonami i grafikami przez co nie będzie mu się aktualizować ten dodatek z repozytorium FanFilm beta. Kompletnie nie wiesz co robisz.
Ta zależność jest KOMPLETNIE ZBĘDNA DLA modów opartych na starym FanFilm - gdyż tele już dawno włączył media do katalogu głównego FanFilm mod.
Traktuj to jako ostrzeżenie - nie tylko mi się nie podoba ta forma dystrybucji. Jeśli jej nie zmienisz albo nie poprawisz - kolejne posty z tego typu plikami będą leciały w niebyt - czy komuś się to podoba czy nie.
Ta zależność jest KOMPLETNIE ZBĘDNA DLA modów opartych na starym FanFilm - gdyż tele już dawno włączył media do katalogu głównego FanFilm mod.
Traktuj to jako ostrzeżenie - nie tylko mi się nie podoba ta forma dystrybucji. Jeśli jej nie zmienisz albo nie poprawisz - kolejne posty z tego typu plikami będą leciały w niebyt - czy komuś się to podoba czy nie.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...