17-11-2025, 06:31 AM
W ff beta nie ma modułu PTW - więc instalując swój mod nie ma żadnej korelacji między nimi - instaluje się z tego repozytorium twój PTW
Natomiast jeśli miałeś wersję od tele i z niej zainstalowany moduł PTW przez zip - to tak jak mówiłem wcześniej - nawet po instalacji repo nie zaktualizuje się sam do twojej wersji. Musicie z tele albo uzgodnić jedną strategię co do tego modułu - albo wypuścić jego odrębną wersję dla któregoś z modów - z innym id. Tylko od razu mówię - inny id to inne wywołania w samym zmodowanym FanFilm
Natomiast jeśli miałeś wersję od tele i z niej zainstalowany moduł PTW przez zip - to tak jak mówiłem wcześniej - nawet po instalacji repo nie zaktualizuje się sam do twojej wersji. Musicie z tele albo uzgodnić jedną strategię co do tego modułu - albo wypuścić jego odrębną wersję dla któregoś z modów - z innym id. Tylko od razu mówię - inny id to inne wywołania w samym zmodowanym FanFilm
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...