Teraz to zrobiłem aktualizację bo się okazało że ten oryginalny obrazek był jeszcze w jednym pliku czy coś tam no i GPT mi chyba to wszystko zrobił ten ten nowy obrazek co ja mam ale jest jeden problem bo jak jest tłum na telefonie to mam te stare nadal a na przykład na komputerze już tego nie mam po tej aktualizacji teraz to więc tego nie rozumiem aktualna wersja to jest 1.0.20
na pc tego nie mam tylko na telefonie usunąłem ten plik co wcześniej napisałem wygląd się zmienił inony ale w wtyczce takie jak na zdjęciu
Thumbnails w tym pliku pod nr 9 jest na stare tło usuwam go restart kodi i potem nadal się pojawia w wtyczce jako tło nie wiem dlaczego
na pc tego nie mam tylko na telefonie usunąłem ten plik co wcześniej napisałem wygląd się zmienił inony ale w wtyczce takie jak na zdjęciu(25-11-2025, 12:39 PM)arkady1964 napisał(a): Po pracy przetestuję i dam znać, jak działa.
(25-11-2025, 10:46 AM)Jmno napisał(a): Nowa wersja proszę zrobić aktualizacje z poziomu zainstaluj repozytorium/fanwood.pl repo przytrzymać przycisk i zaktualizować.
Poprawki logiki kubków
Trochę mam skomplikowane działanie ale tak tak chciałem darmowe źródła nie chodzi tylko o premium nopremium rapideo xt7 tb7 twojlimit
Chyba jest dobrze osobny kubek dla linków podejrzanych ale czasami trafne ale nie mieszają się z innymi kubkami na darmowe to nie działa
Ikonę zostawiłem orginalna
@Jmno, Około 16 odezwę się na Forum, jestem ciekawy jak Twój mod działa po aktualizacji.
Pozdrawiam
Ja teraz próbuję zmienić i się skupiam na tym na tej ikonce ale coś dziwne po prostu na dwóch sprzętach już w ogóle tego tła nie mam tego starego a na telefonie mam
Thumbnails w tym pliku pod nr 9 jest na stare tło usuwam go restart kodi i potem nadal się pojawia w wtyczce jako tło nie wiem dlaczego