(12-06-2018, 09:09 PM)specialboy napisał(a):Ha ha , spieło im "dupki" ,że klientów i kase za premium stracą(11-06-2018, 08:52 PM)Mikul1986 napisał(a): m-TVguide w wersji 7.4.1 przywraca obsługę innych źródeł epg i poprawną obsługę goldvod
Widzę że bojkot się jednak powiódł, ze względu na to że chłopaki ponownie udostępnili działającą wersję - tylko czemu TAK DŁUGO trzeba było na to czekać?!
Tak więc Panie i Panowie, na obecną chwilę proponuję jednak aktualizację do ich wersji 7.4.1, fakt-faktem modyfikacja ode mnie nadal działa - no ale jak kto woli. Jeśli znów pojawią się problemy w jej funkcjonowaniu postaram się na zaradzić, gdzie zapewne dowiecie się o tym na ramach tego tu topicu.
Pozdrawiam i życzę miłego używania 7.4.1 oby jak najdłużej...
(15-06-2018, 04:16 PM)GalAnonim napisał(a):(15-06-2018, 04:06 PM)micnor napisał(a):(15-06-2018, 03:47 PM)GalAnonim napisał(a): Słyszałem, że wtyczka z repo mods-kodi usuwa historie z przeglądarki więc radze na nią uważać!W takim razie nie uzywaj.
Tak jak napisałem wyżej. Funkcjonalność została przywrócona.
Więcej informacji na temat tej i kolejnej wersji są publikowane w odpowiednim dla tego celu miejscu.
Życzę miłego dnia.
Nie używam, nie muszę. Piszę tylko o waszej obłudzieJak czyta się takie posty jak u was na forum to aż ciężko siedzieć cicho. Również życzę miłego dnia
Wszystko i na temat kolego "GalAnonim" , ale zrozum , że przecież kolega "micnor" przybył tu pomóc , do informować , zawrócić okręty z błednego kursu , bo chyba nie na zwiad ? Co w trawie piszczy ?
Wystraszył się , ze mu konta premium się ulotnią wraz z kasą i łaskawie przywrócił działanie EPG , tylko , że wcześniej kolega "specialboy " im ten system roz...bał , plan się posypał i nie było wyjścia bo ludzie i tak mieli EPG .
Oj i taki to wielki "byznesmen" jak i ten drugi z tego Lam-epg ,

Jak czyta się takie posty jak u was na forum to aż ciężko siedzieć cicho. Również życzę miłego dnia