08-12-2025, 09:23 AM
Może nie pomoże - ale pozwoli wykluczyć problemy z lokalną siecią - skoro zmieniałeś oprogramowanie na routerze to pewnie dasz radę na nim lub na innym urządzeniu ogarnąć iperf - na androida masz tu:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
W moim beelinku starym (ale wciąż żwawo działającym) przy wymianie pasty termoprzewodzącej mała kropeczka mi gdzieś padła i miałem wieczne problemy z siecią - iperf pozwolił mi zdiagnozować że to nie kable, nie router, tylko że coś w moim sprzęcie - IPA poszło w ruch i zadziałało...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
W moim beelinku starym (ale wciąż żwawo działającym) przy wymianie pasty termoprzewodzącej mała kropeczka mi gdzieś padła i miałem wieczne problemy z siecią - iperf pozwolił mi zdiagnozować że to nie kable, nie router, tylko że coś w moim sprzęcie - IPA poszło w ruch i zadziałało...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...