(11-12-2025, 08:39 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować., nie śledzę tego na bieżąco ile tam jest dni tyle pobiera i tłumaczy. Chyba że mam jakiś bug w skrypcie przyjrzę się.
Zobaczę co z tym Eurosportem 4K bo to chyba jakieś kombinację robiłem dziwne.
Wszystkie moje głupie skrypty do pobierania EPG były pisane z ukierunkowaniem na Enigma2.
Ale to był błąd i obecnie przepisuję to tak by w pierwszej kolejności generować EPG zgodne ze standardem XMLTV a dopiero potem w kolejnych przebiegach wydobywać i przepisywać dane do desc aby to było widoczne w Enigma2 która czyta tylko title, subtitle i desc a nie wszystko ze standardu XMLTV
Problem jest w tym że po raz to grudzień i kompletnie nie mam wolnego czasu bo budżetówka i PGZ wydają kasę jak szaleni i trzeba zarabiać.
Drugi problem to to że mam już ze 30 skryptów w PY i zaczynam tracić nad tym kontrolę.
Oraz błąd w moim pierwszym podejściu by pozyskiwać dane EPG od razu obrobione pod E2 zamiast w pełni kompatybilne z XMLTV.
Kolejny problem to brak czasu, naprawdę obecnie go mam niewiele w grudniu a ten który mam to poświęcam rodzinie.
Za chwilę wejdzie LG Channels Polska czy to po swoich europejskich węzłach czy w oparciu o węzły dystrybucyjne Rakuten lub Pluto.
Z tego co ustaliliśmy z @Apsattv to te zapowiadane regiony już ruszyły niestety po za wersją polską.
Coś tam podobno testowo i bardzo zmiennie ze znacznikami PL na węzłach się pojawia.
Ale jeszcze oficjalnie nie wystartowali, aż sobie skrypt napisałem który odpytuje 2 razy na dobę węzły i jak się tylko pojawi to zacznę działać jak czas pozwoli.
Tak więc piszcie co jest nie tak a postaram się to ponaprawiać, nie od razu ale postaram się jak najszybciej.