@sky02
W ramach dobrej współpracy proszę zweryfikuj i nawet się odnieś krytycznie do tego co generuję.
Spora część tych wypocin jest niestety obrobiona pod E2 zamiast być prawdziwym standardem XML.
Ale jak wspomniałem pracuję nad tym.
Po poprawkach
Tyle wynikowo powinno być xml'ów do pobrania z mojego serwera poza standardowymi (podstawowy, dodatkowy, iptv)
Z @doglover from RytecTeam też już rozmawiałem że będzie po nowym roku rewolucja w referencjach dla kanałów PL IPTV.
Wstępnie uzgodniliśmy że jak najbardziej trzeba tego pilnować i standaryzować w obecnym świecie rosnącej przewagi streamu nad kanałami sat.
Coś mi się wydaje że poprzednio to ten E4K SK miał w pełni ramówkę EN.
Teraz ma mieszaną EN, SK
Dodałem w locie tłumaczenie do EN z SK i wynikowo wszystko jest w EN chyba że chcecie w PL?
A i trzeba sprawdzić czy te czasy wydarzeń się zgadzają bo zawsze z tym timezone mam problemy
Widziałem na liście PlusX sporo kanałów SK,CZ się pojawiło. Taki głupi pomysł by to również tłumaczyć na EN lub PL.
I znowu sobie roboty narobię ale jest to wykonalne.
RU tłumaczę i chyba nawet to jakoś znośnie wychodzi to i EN CZ SK czy inne też można spolonizować
W ramach dobrej współpracy proszę zweryfikuj i nawet się odnieś krytycznie do tego co generuję.
Spora część tych wypocin jest niestety obrobiona pod E2 zamiast być prawdziwym standardem XML.
Ale jak wspomniałem pracuję nad tym.
Po poprawkach
$SkryptyDoUruchomienia = @(
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\PolsatBoxGO.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\PolsatBoxGOVOD.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\PolsatBoxGOFast.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\EWTNPolska.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\RadioWroclawKultura.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\ZPRMedia.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\TvBiznesowa.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\TvRepublika.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\RadioRepublika.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\RadioBogoria.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\RadioFAMAwolomin.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\PlusX.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\EurosportExtraHBO.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\EurosportExtraPlayer.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\Eurosport4KSK.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\ElevenOnline.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\DAZNEvents.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\TVPSportTransmisje.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\ViaplayOnline.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\DolceVitaTV.py",
"C:\Users\azman\EPG\PY_EPG\EmocjeTV.py"
)
$PlikLogu = "C:\Users\azman\EPG\Wynik_Pobierania_EPG.log"
$TempDir = "C:\Logs"Tyle wynikowo powinno być xml'ów do pobrania z mojego serwera poza standardowymi (podstawowy, dodatkowy, iptv)
Z @doglover from RytecTeam też już rozmawiałem że będzie po nowym roku rewolucja w referencjach dla kanałów PL IPTV.
Wstępnie uzgodniliśmy że jak najbardziej trzeba tego pilnować i standaryzować w obecnym świecie rosnącej przewagi streamu nad kanałami sat.
Coś mi się wydaje że poprzednio to ten E4K SK miał w pełni ramówkę EN.
Teraz ma mieszaną EN, SK
Dodałem w locie tłumaczenie do EN z SK i wynikowo wszystko jest w EN chyba że chcecie w PL?
A i trzeba sprawdzić czy te czasy wydarzeń się zgadzają bo zawsze z tym timezone mam problemy

Widziałem na liście PlusX sporo kanałów SK,CZ się pojawiło. Taki głupi pomysł by to również tłumaczyć na EN lub PL.
I znowu sobie roboty narobię ale jest to wykonalne.
RU tłumaczę i chyba nawet to jakoś znośnie wychodzi to i EN CZ SK czy inne też można spolonizować