@Cxxzsefc Podaj logi. U innych działa. No i oczywiście zero informacji o które prosiłem - czy instalowałeś na inny mod. Jak już mówiłem po aktualizacji logowanie powinno się utrzymać. Nie ma ponownego przelogowania, za wyjątkiem instalacji fanfilm na jakiś mod. Jest jeszcze jedna możliwość - ale to już na pw cię poprosiłem o pewne informacje.
Co do filman API. W wielu serialach natrafiliśmy na ten sam błąd. API zwraca takie wyniki i nic na to nie poradzimy. Mają albo pomieszane odcinki, albo po kilka razy to samo, albo pomieszane nawet całe sezony. To nie wina fanfilm tylko API i tego co zwraca w wynikach - a zwraca dość beznadziejną listę i zaczyna się zgadywanka tak naprawdę.. Nie mamy dostępu do dokumentacji API, robiliśmy to wsteczną inżynierią więc jest różnie. Co istotne - API zwraca zupełnie inne wyniki niż to co jest na stronie, nawet dla użytkowników premium. Ale przyjrzymy się na tych konkretnych serialach.
PS - będzie fix na filmanapi - postaram się ukryć te błędne wyniki.
Oczywiście jeśli potwierdzi się pewne przypuszczenie z xt7 to też w kolejnej wersji będzie fix
Ale nie zdążę przed świętami ;(
Co do filman API. W wielu serialach natrafiliśmy na ten sam błąd. API zwraca takie wyniki i nic na to nie poradzimy. Mają albo pomieszane odcinki, albo po kilka razy to samo, albo pomieszane nawet całe sezony. To nie wina fanfilm tylko API i tego co zwraca w wynikach - a zwraca dość beznadziejną listę i zaczyna się zgadywanka tak naprawdę.. Nie mamy dostępu do dokumentacji API, robiliśmy to wsteczną inżynierią więc jest różnie. Co istotne - API zwraca zupełnie inne wyniki niż to co jest na stronie, nawet dla użytkowników premium. Ale przyjrzymy się na tych konkretnych serialach.
PS - będzie fix na filmanapi - postaram się ukryć te błędne wyniki.
Oczywiście jeśli potwierdzi się pewne przypuszczenie z xt7 to też w kolejnej wersji będzie fix
Ale nie zdążę przed świętami ;(
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.