@Cxxzsefc Podaj logi. U innych działa. No i oczywiście zero informacji o które prosiłem - czy instalowałeś na inny mod. Jak już mówiłem po aktualizacji logowanie powinno się utrzymać. Nie ma ponownego przelogowania, za wyjątkiem instalacji fanfilm na jakiś mod. Jest jeszcze jedna możliwość - ale to już na pw cię poprosiłem o pewne informacje.
Co do filman API. W wielu serialach natrafiliśmy na ten sam błąd. API zwraca takie wyniki i nic na to nie poradzimy. Mają albo pomieszane odcinki, albo po kilka razy to samo, albo pomieszane nawet całe sezony. To nie wina fanfilm tylko API i tego co zwraca w wynikach - a zwraca dość beznadziejną listę i zaczyna się zgadywanka tak naprawdę.. Nie mamy dostępu do dokumentacji API, robiliśmy to wsteczną inżynierią więc jest różnie. Co istotne - API zwraca zupełnie inne wyniki niż to co jest na stronie, nawet dla użytkowników premium. Ale przyjrzymy się na tych konkretnych serialach.
PS - będzie fix na filmanapi - postaram się ukryć te błędne wyniki.
Oczywiście jeśli potwierdzi się pewne przypuszczenie z xt7 to też w kolejnej wersji będzie fix
Ale nie zdążę przed świętami ;(
Co do filman API. W wielu serialach natrafiliśmy na ten sam błąd. API zwraca takie wyniki i nic na to nie poradzimy. Mają albo pomieszane odcinki, albo po kilka razy to samo, albo pomieszane nawet całe sezony. To nie wina fanfilm tylko API i tego co zwraca w wynikach - a zwraca dość beznadziejną listę i zaczyna się zgadywanka tak naprawdę.. Nie mamy dostępu do dokumentacji API, robiliśmy to wsteczną inżynierią więc jest różnie. Co istotne - API zwraca zupełnie inne wyniki niż to co jest na stronie, nawet dla użytkowników premium. Ale przyjrzymy się na tych konkretnych serialach.
PS - będzie fix na filmanapi - postaram się ukryć te błędne wyniki.
Oczywiście jeśli potwierdzi się pewne przypuszczenie z xt7 to też w kolejnej wersji będzie fix
Ale nie zdążę przed świętami ;(
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...