Na tę chwilę nie jest to możliwe. Zapiszemy i zobaczymy co się da wymyśleć
Nie jest idealnie - ale coś tam działa - zapomniałem o jednej dość podobnej funkcji - wykorzystujemy ją do EPG - ale tu się też sprawdziła:
Filmy
Nie działa tam paginacja jeszcze - jest na liście więc kiedyś się to ogarnie pewnie
Nie jest idealnie - ale coś tam działa - zapomniałem o jednej dość podobnej funkcji - wykorzystujemy ją do EPG - ale tu się też sprawdziła:
Filmy
ActivateWindow(Videos,"plugin://plugin.video.fanfilm/movie/search/epg?query=",return)SerialeActivateWindow(Videos,"plugin://plugin.video.fanfilm/tvshow/search/epg?query=",return)To jest do wklejenia w Akcja wyszukiwarkiNie działa tam paginacja jeszcze - jest na liście więc kiedyś się to ogarnie pewnie
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.