12-01-2026, 10:16 PM
(12-01-2026, 08:42 PM)spider007 napisał(a):Ja od roku korzystam z tv.team, mialem internet na starych drutach 40Mbps i działało niezawodnie. To jedna z lepszych list. Cenowo wymiata: ok 8 zl/mc, na 2 urządzenia.(05-11-2025, 12:44 PM)kanapa napisał(a): Ja korzystam z tv team od dwóch miesięcy ale nie będę przedłużał. Rzadko oglądam telewizję, kupiłem tylko pod sport. Ostatnio chciałem oglądać Ligę Mistrzów i rwało niesamowicie. Wczoraj też chciałem obejrzeć i najlepszy mecz jaki był w ogóle nie odpalał.Może masz za słaby ping do iptv ? u mnie przy pingu ok. 30ms gdy jest duże obciążenie dla kanału to ten poprostu dłużej się włącza ale działa bez zwiech, gdybym przełączył na szmelcowaty internet gsm lub jakąś radiówkę to ten kanał by zacinał to taka różnica.
Inne mecze LM działały ale nie tamte chciałem oglądać. Także w moim wypadku będę zmieniał.
Czy ktoś ma do polecenia taki serwis gdzie w meczach na szczycie w LM serwis nie klęka? Ogólnie działa to dobrze ale do sportu i meczy na topie nie polecam.
Do prawidłowego odbioru iptv najlepsze światłowód lub starlink.

.