Cześć
Eleven pewnie dopiero w weekend ogarnę bo skrypt padł i muszę na nowo popatrzeć co tam na stronie jak już się te wydarzenia pojawią.
Quadro dodam jak rozbiję obecny skrypt na kawałki, pewnie dziś w nocy
i jak starczy czasu i nie padnę to może i cała paczka kanałów Fast od sweet.
Orange też mam do poprawy bo ciastka i tokeny wygasają po około 12-18h a że są za paywall'em to nie tak łatwo napisać automat logujący te dane.
Zajmowałem się silnikiem EPGD i napisałem kilka skryptów "podbierających dane wprost z AKPA (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) jeszcze nie mam wszystkiego ale dopiero będę atakował duże ryby (WP,C+,PB,Telemagazyn)
Przy okazji kombinowania znalazłem ramówkę dla TVK SM, TV MN (chyba jeszcze istnieje) i kilku innych kablowych kanałów.
Nie dodaję jeszcze wszystkiego co mogę (polsaty, tvp, tvn i cała reszta kanałów sat, naziemnych i kablowych) bo się nie odnajdę w gąszczu danych który skrypt wymaga dopieszczenia.
Stopniowo będzie tych kanałów coraz więcej w azman_XMLTV
na razie mam tylko te kilka kanałów
Eleven pewnie dopiero w weekend ogarnę bo skrypt padł i muszę na nowo popatrzeć co tam na stronie jak już się te wydarzenia pojawią.
Quadro dodam jak rozbiję obecny skrypt na kawałki, pewnie dziś w nocy
i jak starczy czasu i nie padnę to może i cała paczka kanałów Fast od sweet.Orange też mam do poprawy bo ciastka i tokeny wygasają po około 12-18h a że są za paywall'em to nie tak łatwo napisać automat logujący te dane.
Zajmowałem się silnikiem EPGD i napisałem kilka skryptów "podbierających dane wprost z AKPA (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) jeszcze nie mam wszystkiego ale dopiero będę atakował duże ryby (WP,C+,PB,Telemagazyn)
Przy okazji kombinowania znalazłem ramówkę dla TVK SM, TV MN (chyba jeszcze istnieje) i kilku innych kablowych kanałów.
Nie dodaję jeszcze wszystkiego co mogę (polsaty, tvp, tvn i cała reszta kanałów sat, naziemnych i kablowych) bo się nie odnajdę w gąszczu danych który skrypt wymaga dopieszczenia.
Stopniowo będzie tych kanałów coraz więcej w azman_XMLTV
na razie mam tylko te kilka kanałów

| azman_id_map.zip | ||
| Rodzaj pliku: |
|
![]() |
| Ilośc pobrań: | 6 | |
| Rozmiar: | 3.17 KB | |