19-01-2026, 07:36 PM
(17-01-2026, 07:51 PM)tescik napisał(a): Czy działa wam wyszukiwanie filmów z CDA tylko nie tych z premium? Bo widzę że premium od razu znajduje (sprawdzalem na TV z Kodi19 i na laptopie z najnowszym Kodi i nie działa na tej wtyczce i Fanfilmie "konkurencji")
Dodanych przez użytkowników?
np.
nemeziss2000
Przez wyszukiwarke w cda moge znaleźć wpisując: miss agent 2 2005
ale wtyczka nie znajduje nawet po Edit Search jakby wogole nie szukała w CDA poza premium
@tescik
Ach ta Sandra Bullock - młodzi nie zrozumieją.... będzie zrobione że filmy które są na zasadzie
tytuł część: podtytuł cda będzie szukać też po tytuł część - jest to zrobione globalnie - więc będzie miało wpływ też na inne filmy - ale mam nadzieję że pozytywne - na wszelki wypadek dałem to w kolejność wyszukiwania po tych które do tej pory standardowo znajdował.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.