O czym ty mówisz? W ustawieniach FanFilm nie ma żadnej możliwości zmian wersji!
Po co instalowałeś zwykłego FanFilm - zupełnie bez sensu - on i tak nie działa.
Proszę - czytajcie pierwszy post...
@afrikolos - z twojej działki - dojdzie external TVP_VOD - w oparciu o wtyczkę od mtr81... kwestia premium tam zależy od tego co zwróci JustWatch - nie chcę ingerować w odczyt danych z wtyczki mtr81 i sprawdzać kto ma jaki pakiet po zalogowaniu - to za duża ingerencja której unikam. Samo odtwarzanie odbywa się jak z ulubionych kodi - bez żadnego wpływu na oryginalną wtyczkę (jak zresztą wszystkie externale)
Po co instalowałeś zwykłego FanFilm - zupełnie bez sensu - on i tak nie działa.
Proszę - czytajcie pierwszy post...
@afrikolos - z twojej działki - dojdzie external TVP_VOD - w oparciu o wtyczkę od mtr81... kwestia premium tam zależy od tego co zwróci JustWatch - nie chcę ingerować w odczyt danych z wtyczki mtr81 i sprawdzać kto ma jaki pakiet po zalogowaniu - to za duża ingerencja której unikam. Samo odtwarzanie odbywa się jak z ulubionych kodi - bez żadnego wpływu na oryginalną wtyczkę (jak zresztą wszystkie externale)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.