O czym ty mówisz? W ustawieniach FanFilm nie ma żadnej możliwości zmian wersji!
Po co instalowałeś zwykłego FanFilm - zupełnie bez sensu - on i tak nie działa.
Proszę - czytajcie pierwszy post...
@afrikolos - z twojej działki - dojdzie external TVP_VOD - w oparciu o wtyczkę od mtr81... kwestia premium tam zależy od tego co zwróci JustWatch - nie chcę ingerować w odczyt danych z wtyczki mtr81 i sprawdzać kto ma jaki pakiet po zalogowaniu - to za duża ingerencja której unikam. Samo odtwarzanie odbywa się jak z ulubionych kodi - bez żadnego wpływu na oryginalną wtyczkę (jak zresztą wszystkie externale)
Po co instalowałeś zwykłego FanFilm - zupełnie bez sensu - on i tak nie działa.
Proszę - czytajcie pierwszy post...
@afrikolos - z twojej działki - dojdzie external TVP_VOD - w oparciu o wtyczkę od mtr81... kwestia premium tam zależy od tego co zwróci JustWatch - nie chcę ingerować w odczyt danych z wtyczki mtr81 i sprawdzać kto ma jaki pakiet po zalogowaniu - to za duża ingerencja której unikam. Samo odtwarzanie odbywa się jak z ulubionych kodi - bez żadnego wpływu na oryginalną wtyczkę (jak zresztą wszystkie externale)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...