Obecnie czas odpowiedzi serwera to ponad 30 sekund na jedno zapytanie - timeout w scraperze jest na sztywno ustawiony na 10 sekund - możemy go wyłączyć - ale wtedy będzie wisiał w tle i kolejne szukania może nie trafiać.
Zobacz sobie ile trwa wyszukiwanie na stronie dla "war machine". Za pierwszym razem około 30 sekund, za chwile 5, potem znowu 40 - zależy jak trafisz:
będzie fix? Nie wiem czy się uda - pewne zależności nam wychodzą - ale bez efektów globalnych.
Podziękowali: servisco2
Zobacz sobie ile trwa wyszukiwanie na stronie dla "war machine". Za pierwszym razem około 30 sekund, za chwile 5, potem znowu 40 - zależy jak trafisz:
33 sekundy na samo wyszukiwanie war machine. Time to first byte = 32.94s — serwer przetwarzał zapytanie przez ~33s zanim odesłał cokolwiek. To jest problem po stronie serwera xt7, nie klienta.
Ale oczywiście - sprawdzimy dokładnie wszystko ponownie.będzie fix? Nie wiem czy się uda - pewne zależności nam wychodzą - ale bez efektów globalnych.
Podziękowali: servisco2
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.