Tak - pracujemy nad tym
właśnie do tego doszedłem...
Problemem jest to że dla seriali łapie tytuł - i ten musi być angielski - a my dajemy do playera polski - żeby w OSD i w innych miejscach było prawidłowo i tu mamy wybór:
- zgłosić do twórców wtyczki 1 poprawkę na szybko (zrobione) lub bardziej poprawne rozwiązanie (zrobione) - jak zaakceptują to będzie fajnie
- szukać obejścia u nas (mamy przygotowane - ale to dirty hack - wolimy żeby fix poszedł u źródła globalnie)
- olać i zalecać a4subtitles (w sumie też zrobione)
właśnie do tego doszedłem...Problemem jest to że dla seriali łapie tytuł - i ten musi być angielski - a my dajemy do playera polski - żeby w OSD i w innych miejscach było prawidłowo i tu mamy wybór:
- zgłosić do twórców wtyczki 1 poprawkę na szybko (zrobione) lub bardziej poprawne rozwiązanie (zrobione) - jak zaakceptują to będzie fajnie
- szukać obejścia u nas (mamy przygotowane - ale to dirty hack - wolimy żeby fix poszedł u źródła globalnie)
- olać i zalecać a4subtitles (w sumie też zrobione)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.