24-03-2026, 03:31 PM
u mnie fanfilm zatrzymuje pobieranie informacji o filmach (the movie database python). Jest tak: fanfilm synchronizuje się z tmdb, wszytkie filmy i seriale z tmdb są pobierane - zostało to pięknie naprawione i za to ślicznie dziękuje, lecz później dzieje się cyrk.
w starej wersji było tak napier fanfilm dokonywał sychronizacji filmów i seriali z tmdb po zakończeniu tego procesu ruszała pobieranie informacji o filmach i serialach, a teraz wygląda jak by w trakcie sychronizacji próbowano od razu pobierać te informacje i w trakcie się zatrzymuje. nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem może log coś wyjaśni. (log jest powyżej 2mb) dla tego udostępniam przez googleDysk. (jeżeli jest inna metoda udostpeniania dużych log to przepraszam nie znam jej
)
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
ps.
w log jest że pliki są już pobrane fanfilm tylko spradza czy istnieją.
w starej wersji było tak napier fanfilm dokonywał sychronizacji filmów i seriali z tmdb po zakończeniu tego procesu ruszała pobieranie informacji o filmach i serialach, a teraz wygląda jak by w trakcie sychronizacji próbowano od razu pobierać te informacje i w trakcie się zatrzymuje. nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem może log coś wyjaśni. (log jest powyżej 2mb) dla tego udostępniam przez googleDysk. (jeżeli jest inna metoda udostpeniania dużych log to przepraszam nie znam jej
)By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
ps.
w log jest że pliki są już pobrane fanfilm tylko spradza czy istnieją.