07-04-2026, 12:48 PM
Co do szukania mtr81 - jest takie narzędzie - nazywa się google.pl - wpisujesz "mtr81 repozytorium"
Natomiast czym jest wtyczka weeb.tv? Nie wiem - pewnie wtyczka do serwisu weeb.tv - płatny serwis, wtyczka płatna - pytaj u nich.
BTW - wiesz że wygrałeś złotą łopatę - odkopałeś wątek gdzie ostatni post był 5 lat temu!
Nie wiem czego szukasz dokładnie - bo szczerze mówiąc nie pamiętam co dokładnie było we wtyczce SD-XBMC (to już prawie 10 lat) - ale w miarę aktualny spis wtyczek masz tu:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Natomiast czym jest wtyczka weeb.tv? Nie wiem - pewnie wtyczka do serwisu weeb.tv - płatny serwis, wtyczka płatna - pytaj u nich.
BTW - wiesz że wygrałeś złotą łopatę - odkopałeś wątek gdzie ostatni post był 5 lat temu!
Nie wiem czego szukasz dokładnie - bo szczerze mówiąc nie pamiętam co dokładnie było we wtyczce SD-XBMC (to już prawie 10 lat) - ale w miarę aktualny spis wtyczek masz tu:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.