Jak to ominąć? Dodać odpowiednie cookies po CloudFlare challenge do requestów. Teoretycznie powinno zadziałać.
Kto ma to zrobić? Autor/autorzy wtyczki (ale raczej tu nie zaglądają) albo ktokolwiek inny kto ma na to ochotę i czas. Ja osobiście ani nie znam tej wtyczki, ani jej nie używam, ani nie mam czasu i ochoty na zabawę w kolejne projekty.
A sposób na dodanie napisów - wtyczka a4ksubtitles
Kto ma to zrobić? Autor/autorzy wtyczki (ale raczej tu nie zaglądają) albo ktokolwiek inny kto ma na to ochotę i czas. Ja osobiście ani nie znam tej wtyczki, ani jej nie używam, ani nie mam czasu i ochoty na zabawę w kolejne projekty.
A sposób na dodanie napisów - wtyczka a4ksubtitles
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.