Xiaomi TV+
Pierwsze 6 kanałów po polsku zapożyczone od Rakuten już są. Jest jakieś przesunięcie w tym co nadają o około 1-2 h.
Więc na pokład APK i kilka dni inżynierii wstecznej i znalezione jak budują tokeny i securekey.
Pytanie o epg dla każdego kanału to nowe klucze w zapytaniu bo inaczej reject.
Niezły to był trening bo zabezpieczeń mnóstwo mają, szybciej mi poszło z Kanałami SkyShowtime
Mogę generować listy i EPG dla wszystkich regionów.
A więc co mamy
Lista kanałów dla regionu PL - zrobione
EPG - też zrobione
Chyba jako jedyny to rozgryzłem i mam EPG bezpośrednio od Xiaomi a nie Wurl czy SoFast.
Na GitHub nic nie było a sporo szukałem.
@Max1000 EPG mam już dla kanałów Sweet, Megogo, Rakuten, Xiaomi, SkyShowtime a zaraz również dla LG Channels Polska.
Czekam aż coś się pojawi w liście kanałów PX
--------------
Hmm to co dalej może LG Channels Polska i BBC Fast dla PL. Obie platformy zapowiedziały start w PL tego roku.
LG prawie mam sporo mnie blokuje VPN
BBC raczej wpadnie do Rakuten czy Sweet albo innego agregatora, samo nie wystartuje. Będzie w LG albo Rakuten nie stawiam na UA
@Max1000 , @sky02 kiedyś zapewne podawaliście mi namiar na siebie na PM
Chętnie odzyskam po utracie laptopa (spłonął w nocy za dużo na barki wziął (snifing wurl amagi, sofast,)
Podziękowali: sky02
Pierwsze 6 kanałów po polsku zapożyczone od Rakuten już są. Jest jakieś przesunięcie w tym co nadają o około 1-2 h.
Więc na pokład APK i kilka dni inżynierii wstecznej i znalezione jak budują tokeny i securekey.
Pytanie o epg dla każdego kanału to nowe klucze w zapytaniu bo inaczej reject.
Niezły to był trening bo zabezpieczeń mnóstwo mają, szybciej mi poszło z Kanałami SkyShowtime

Mogę generować listy i EPG dla wszystkich regionów.
A więc co mamy
Lista kanałów dla regionu PL - zrobione
EPG - też zrobione
Chyba jako jedyny to rozgryzłem i mam EPG bezpośrednio od Xiaomi a nie Wurl czy SoFast.
Na GitHub nic nie było a sporo szukałem.
| XiaomiTV.xml | ||
| Rodzaj pliku: |
|
![]() |
| Ilośc pobrań: | 2 | |
| Rozmiar: | 451.57 KB | |
@Max1000 EPG mam już dla kanałów Sweet, Megogo, Rakuten, Xiaomi, SkyShowtime a zaraz również dla LG Channels Polska.
Czekam aż coś się pojawi w liście kanałów PX

--------------
Hmm to co dalej może LG Channels Polska i BBC Fast dla PL. Obie platformy zapowiedziały start w PL tego roku.
LG prawie mam sporo mnie blokuje VPN
BBC raczej wpadnie do Rakuten czy Sweet albo innego agregatora, samo nie wystartuje. Będzie w LG albo Rakuten nie stawiam na UA
@Max1000 , @sky02 kiedyś zapewne podawaliście mi namiar na siebie na PM
Chętnie odzyskam po utracie laptopa (spłonął w nocy za dużo na barki wziął (snifing wurl amagi, sofast,)
Podziękowali: sky02