Ale ty się mnie nie pytaj czy jest dobrze - to ty robisz tego moda - ja ci tylko zwróciłem uwagę że dość mocno nadużywasz requestów do serwera co może prowadzić do blokad, co odbije się na innych użytkownikach.
Modując wtyczkę musisz zrozumieć że owszem dostaniesz 1 źródło więcej - ale możesz doprowadzić do blokady serwerów. Ja nie zamierzam po raz n-ty odkręcać sytuacji z rapideo/xt7 bo któryś z modów nadmiernie zarzuca serwery zapytaniami.
Modując wtyczkę musisz zrozumieć że owszem dostaniesz 1 źródło więcej - ale możesz doprowadzić do blokady serwerów. Ja nie zamierzam po raz n-ty odkręcać sytuacji z rapideo/xt7 bo któryś z modów nadmiernie zarzuca serwery zapytaniami.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.