Wczoraj, 08:04 PM
Zmniejszyłem liczbę zapytań wysyłanych do serwerów xt7.pl i tb7.pl. Usunąłem zbędne zapytania HEAD które były wykonywane przy każdym odtwarzaniu — to bezpośrednio zmniejsza obciążenie ich serwerów. Dodatkowo potwierdziłem że throttle 200ms i cache 5-minutowy działają poprawnie, co sprawia że przy wyszukiwaniu tego samego tytułu wtyczka nie bombarduje ich serwera powtarzającymi się zapytaniami.
Naprawiono również stabilność odtwarzania plików z konta na hoście TwojPlik/plik.to — pliki posiadane na koncie można teraz odtwarzać wielokrotnie bez żadnych problemów, zarówno od początku jak i wznawiając z zapamiętanej pozycji, przez cały okres ważności linku.
Efekt końcowy: mniej ruchu do xt7/tb7, mniejsze ryzyko blokady, i stabilne odtwarzanie plików z konta.
Jutro zrobię upload
Naprawiono również stabilność odtwarzania plików z konta na hoście TwojPlik/plik.to — pliki posiadane na koncie można teraz odtwarzać wielokrotnie bez żadnych problemów, zarówno od początku jak i wznawiając z zapamiętanej pozycji, przez cały okres ważności linku.
Efekt końcowy: mniej ruchu do xt7/tb7, mniejsze ryzyko blokady, i stabilne odtwarzanie plików z konta.
Jutro zrobię upload