03-05-2026, 09:59 AM
(01-05-2026, 10:04 AM)shaqoore napisał(a): Cześć.Tobie można polecić coś ale tylko na chwilę bo tak działają piraty IPTV że po przekroczeniu dopuszczalnej liczby użytkowników dokupywane jest na pałe pasmo (dodatkowa przepustowość) . Czasem ktoś zapomni dokupić i obudzi się po paru dniach lub wogóle nie dokupią i będzie zacinać wieczorami w godzinach tzw. szczytu. Polecam najlepszy kanał do testowania obciążenia vendora IPTV - TVN w trakcie transmisji Mam talent jeżeli tu Ci zatnie to już masz całe IPTV spierdzielone dlatego że 95% osób ogląda ten sam kanał, po 22 obciążenie zaczyna spadać. U oficjalnych operatorów to chyba działa tak że pasmo (backup) jest zaciągany w kredycie nieskończenie na podstawie obliczonej liczby aktualnych odbiorców, w ten sposób nigdy nic nie zatnie.
Szukam alternatywy dla Teleelevidenie. Mam Kodi z IPTV Simple Client. Od dłuższego czasu oglądanie telewizji jest trochę frustrujące. Co jakiś czas wtyczka się wyłącza, przy odtwarzaniu z archiwum dość często box się resetuje. Zwiększyłem bufor do 1 GB, dodałem plik z advanced config itd. Uznałem, że czas potestować innych "operatorów".
Napisałem z prośbą o listy od Strong i Rapid ale oni nie wysyłają list w formacie m3u tylko dane do logowania, nie wiem jak pobrać ich listę do Kodi.
Chciałbym potestować PlusX ale rejestracja zamknięta.
Czy możecie polecić jakieś listy w formacie m3u, które mają kanały w HD i działają płynnie nawet na transmisjach gdzie inne się przycinają?