Co do innych hostów zacznij od sprawdzenia czy na stronie działają. Potem sprawdź czy masz resolver aktualny. Możliwe że po prostu resolver ich nie łapie. Na to już nie ma wpływu bezpośredniego. Część hostów nie działa na androidzie (chyba doodstream). Z tego co patrzyłem u mnie odpalają wszystkie, poza tymi które na stronie też są martwe
Zaś co kodi 22. Sprawdź w sklepie Play czy możesz zainstalować. Jeśli tak, to fanfilm będzie działał. Jeśli nie to jesteś skazany na to co ma twój tv... Lub na przystawkę za parę zł
Zaś co kodi 22. Sprawdź w sklepie Play czy możesz zainstalować. Jeśli tak, to fanfilm będzie działał. Jeśli nie to jesteś skazany na to co ma twój tv... Lub na przystawkę za parę zł
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.