mój login i hało nie zawiera polskich znaków diakrytycznych ? ....to tylko dla celów poglądowych bo jesteśmy w Polsce :-) np. login:hasło ....mogłem napisać : login:password .... nie wiem czy to był problem z : ł ....śćółń ... bo takich nie mam w haśle ? ... jak wskazuję plik .m3u i dodam go+ zatwierdzę i np. zrestartuję program to po ponownym włączeniu w/w wyświetla jakieś okienko informacyjne z błędem ale jest to zamykane bardzo szybko 1s i napisy są w całości niewidoczne bo w małym okienku więc informacji co mu przeszkadza nie powiem dokładnie :-(
Pewnie coś nie tak z tym adresem może jeszcze nr portu / może nie akceptuje nazw DDNS tylko musi być adres IP albo lan albo zewnętrzny (stały) ?:
Pewnie coś nie tak z tym adresem może jeszcze nr portu / może nie akceptuje nazw DDNS tylko musi być adres IP albo lan albo zewnętrzny (stały) ?:
http://login:password@nazwaDDNS.duckdns.org:9987/ zmieniłem w całym pliku : nazwaDDNS.duckdns.org ...na adres IP ( 97.XX.XX.XX ) zewnętrzny bo od niedawna taki posiadam ale nic to nie zmieniło ...ale w/w plik działa OK na smartfonie i np. program : VLC