19-05-2026, 06:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2026, 06:42 PM przez fightern.)
(19-05-2026, 04:02 PM)Tomek napisał(a): Przyjrzymy się.Nadal to samo na najnowszej becie "Błąd odczytu". Wczesniej korzystałem z najnowszej wersji stabilnej i jeszcze dzisiaj wszystko działało jak wszedzlem na serwer z przeglądarki po godzinie 11:00. Godzinę później zaczął wyświetlać się ten błąd "Błąd odczytu". Zaznaczam, że w ustawieniach nic nie zmieniałem...W ustawieniach fanfilm wyczyściłem ustawienia tych serwisów na które miałem wprowadzone ciasteczka, ale nawet to nie pomogło... Natomiast jeśli chodzi o wysyłanie ciasteczek to wszystko przebiega bez problemu... A i czyściłem też dane przeglądarki, żeby nie było...
Będzie poprawka.
W repozytorium beta wersja 2026.05.17.1:
--core--
- fix zakłądki hasła serwera
- fix datetime
OOO teraz zaczęło działać... Ja nic nie zmieniałem....Dziwna sprawa, że to działa w sposób losowy....
Kolejna sprawa... Wysłałem ciasteczka do ekino-tv.pl, a ciasteczko pojawiło się w zakładce ekino.ws... A tam gdzie jest napis ekino-tv.pl, nadal jest pusto...(brak ciasteczek)
A co do filmana wysyła się jedynie ciastko cloudflare...Pozostałe ciastkeczka się nie wysyłają (bądź serwis ich nie ma ?)...