21-05-2026, 04:41 AM
(20-05-2026, 08:48 PM)Piotr.W napisał(a): Była gdzieś taka opcja: "pokazuj odrzucone źródła" i zawsze jak coś nie przeszło przez filtr to miałem pod spodem jasną informację, że coś jeszcze jest i moglem to przeglądnąć, teraz zdałem sobie sprawę, że przy którejś z aktualizacji przestało mi pokazywać odrzucone źródła, teraz przeglądam opcje i nie za bardzo mogę znaleźć.Nigdy nie było takiej opcji w FanFilm. Pewne rozwiązania są planowane - ale są wciąż na etapie dyskusji.
(20-05-2026, 08:48 PM)Piotr.W napisał(a): Widzę też, że udało się to zrobić, że jak źródło nie działa to nie wyrzuca piętro wyżej tylko mogę inicjować kolejne.Tu też nic się nie zmieniło i nie będzie zmienione. Okno źródeł nie zamyka się jeśli serwis zwraca błąd zanim link przejdzie do resolvera (403, błąd tokenu lub coś innego). Jeśli źródło przejdzie już do resolvera to okno jest zamykane i następuje odtwarzanie - jeśli już resolver napotka problem z martwym źródłem to wtedy jest sie przerzucanym do listy filmów.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.