(24-05-2026, 05:39 PM)Tomek napisał(a): Nie mamy kompletnie pojęcia jakie settingi i jakie bazy były w ostatnich wersjach modyfikacji tele - także zalecana jest czysta instalacja żeby nie było konfliktów. Przejście pomiędzy modem a oficjalnym FanFilm było testowane przez developerów wtedy kiedy jeszcze wtyczka była dostępna dla wszystkich. Potem już nie.
Nie wiem co to byłoexternal "nazwa innej wtyczki"- ale w FanFilm masz obsługę wtyczek external opartą na JustWatch - zerknij w drugi post w tym wątku.
Gdzie wtyczka zapisuje sava ustawień?
Mam takie problemy:
1. kwestia ciasteczek
- mam tego addona w przeglądarce, TemperMonkey
- tryb programisty
- ustawione ekpert i all i zapisane
- klikam w to fanfilm.user.js, zainstaluj, pojawia się okienko zeby zapisać plik (ale nie ma go w historii pobranych plików w przeglądarce
)- dalej punkt 4, wchodzę na filman.cc i nic się nie pokazuje a "powinna wyskoczyć informacja.."
edit - to ogarnięte, zadziałało na firefox - czy tę wtyczkę można usunąć i dalej będą działać te "ciastka" na ff?
2. Są takie źródła, które pokazują to okienko ze zdjęciem i na nim ikonkę, na którą trzeba najechać i zatwierdzić. Tutaj (np filmyonline, albo zerion.. nie wiem, które konkretnie, bo nie pokazuje na co przeskoczyło) wyskakuje "Brak dostępnych źródeł url", pokazuje mi takie okienko, ale obrazek jest czarny i brak tej ikonki, na którą mam najechać. Klikam gdziekolwiek, coś się odpala, jakieś inne źródło, nie wiadomo tutaj jakie, pewnie ostatnie po wszystkich zerionowych.
edit, na innym serialu, klikam w źródło zerion i wyskakuje to "Brak dostępnych źródeł url" i dalej okienko z potencjalnym capcha, którego nie widać i po kliknięciu gdziekolwiek nie akceptuje i niczego nie odpala, "nieudane odtwarzanie" (pewnie próbował odpalić sd źródła ekino).
I teraz coś dziwnego. Gdy udało mi się zrobić tę kwestię ciasteczkową, to gdy ponownie szukam takiego jednego starszego serialu, to nie ma w ogóle już tych źródeł od zerion. Jest sobie jedno od filmana (na szczęście działa).
3. Ten właśnie serial, który obie stare wtyczki do cda znajdują (nie odpalą, ale chodzi tylko o fakt, że znajdują) a FF tego akurat nie widzi. Na jakiej zasadzie szuka tytułów na cda? Nie jest to jakiś ukryty serial pod dziwną nazwą.
4. w serwisy źródeł PL - w Filman wpisałem login, nie ma tu miejsca na hasło, to jestem zalogowany czy nie?