Jak dla mnie zbędne. Przecież użytkownik widzi ile transferu ma dany materiał. Jest pytany czy na pewno chce pobrać i wykorzystać transfer - może dodać jeszcze jedno pytanie żeby na pewno się upewnić? Ma możliwość ograniczenia maksymalnego rozmiaru materiału, maksymalnej jakosci. Już nie róbmy z userow osób które kompletnie nic nie ogarniają. Bo potem co chwilę będzie że czegoś nie znajduje bo sobie user źle przeliczył mnożnik (ten sam który ma problem z obliczeniem ile mu transferu zejdzie).
A sortowanie? Jak zamierzasz sortować wg języka malejąco? Chcesz najgorszy materiał mieć na górze? Dziwne podejście ale do ogarnięcia tak jak rysson mówi - strzałka do góry.
Btw. To moderacja decyduje czy post narusza regulamin czy nie. Twoja zgoda na usunięcie postów nic nie znaczy. Usunąłem ten twój dopisek. I to jest już naprawdę ostatnia moja uwaga do ciebie.
A sortowanie? Jak zamierzasz sortować wg języka malejąco? Chcesz najgorszy materiał mieć na górze? Dziwne podejście ale do ogarnięcia tak jak rysson mówi - strzałka do góry.
Btw. To moderacja decyduje czy post narusza regulamin czy nie. Twoja zgoda na usunięcie postów nic nie znaczy. Usunąłem ten twój dopisek. I to jest już naprawdę ostatnia moja uwaga do ciebie.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.