29-05-2026, 08:11 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2026, 08:20 AM przez artmiecz.)
rysson - Na razie musi wystarczyć fakt, że strzałką do góry lądujesz na końcu listy i kolejne do góry masz w odwrotnej kolejności.
Tomek - Co do strzałek — naprawdę nie masz na pilocie strzałek góra/dół albo krzyżaka? Zaczyna się to robić trochę ironiczne. Jak ty w ogóle wybierasz źródła? Na pierwszym źródle wciskasz strzałkę w górę i jesteś na końcu listy.
Sorki nie zrozumiałem że chodzi o zwykłe przewijanie, nie wiem dlaczego ale wyobraziłem sobie że na komputerze jest inaczej i że po wciśnięciu strzałki na klawiaturze lista "magicznie" się przesortowuje
, nie no tak to oczywiście mam możliwość przewijania na pilocie, tylko po przejściu w górę czyli do ostatniej pozycji później jadąc w górę trzeba przejechać (w takiej formie jak mam teraz bez ingerencji w const.py) przez wszystkie darmowe źródła, en-y i multi to już lepiej jechać od góry, w dół przez PL.
Ok dzięki, wiem jak się sprawy mają, spróbuje pobawić się w const.py
Tomek - Co do strzałek — naprawdę nie masz na pilocie strzałek góra/dół albo krzyżaka? Zaczyna się to robić trochę ironiczne. Jak ty w ogóle wybierasz źródła? Na pierwszym źródle wciskasz strzałkę w górę i jesteś na końcu listy.
Sorki nie zrozumiałem że chodzi o zwykłe przewijanie, nie wiem dlaczego ale wyobraziłem sobie że na komputerze jest inaczej i że po wciśnięciu strzałki na klawiaturze lista "magicznie" się przesortowuje
, nie no tak to oczywiście mam możliwość przewijania na pilocie, tylko po przejściu w górę czyli do ostatniej pozycji później jadąc w górę trzeba przejechać (w takiej formie jak mam teraz bez ingerencji w const.py) przez wszystkie darmowe źródła, en-y i multi to już lepiej jechać od góry, w dół przez PL.Ok dzięki, wiem jak się sprawy mają, spróbuje pobawić się w const.py