ale co nie chce nie podawaj, po co mam podawać źródło do serialu, który jest jeden jedyny o tym tytule?? dodatkowo, który sam wrzuciłeś by pokazać jakie ma źródła, czyli wiesz jaki, jakie nia ma logów? przecież wkleiłem link do loga 
nie wpiszę wszystkich seriali, więc logiczne że skracam do "większość", dwa w zupełności wystarczą (inne mają taki sam efekt). I ponawiam po co dawać linka do serialu, którego sam dałeś wynik wyszukiwania wcześniej?
- znał ten serial i pokazał wyniki jego wyszukania, to po co linki?
- nie wiem jaki jest zamysł żeby robić wtyczki do wersji, której nie będzie jeszcze przez kilka miesięcy i żeby nie działało już teraz na OFICJALNEj wersji

nie wpiszę wszystkich seriali, więc logiczne że skracam do "większość", dwa w zupełności wystarczą (inne mają taki sam efekt). I ponawiam po co dawać linka do serialu, którego sam dałeś wynik wyszukiwania wcześniej?
(30-05-2026, 02:19 PM)rysson napisał(a): > to po co linki podawać
A może po to, żeby było jednoznacznie i żeby nie trzeba było zgadywać? Chyba, że szkoda Twojej energii na podawanie. Zupełnie jak naszej na szukanie.
> żeby ludzie nie mieli źródeł
Trafiłeś w sedno. Dokładnie taki jest cel FanFilm. Cały wysiłek w to wkładamy. Więc nam się udało. Możesz nam pogratulować.
- znał ten serial i pokazał wyniki jego wyszukania, to po co linki?
- nie wiem jaki jest zamysł żeby robić wtyczki do wersji, której nie będzie jeszcze przez kilka miesięcy i żeby nie działało już teraz na OFICJALNEj wersji