(30-05-2026, 02:23 PM)wyborca napisał(a): nie wpiszę wszystkich seriali, więc logiczne że skracam do "większość", dwa w zupełności wystarczą (inne mają taki sam efekt). I ponawiam po co dawać linka do serialu, którego sam dałeś wynik wyszukiwania wcześniej?
- znał ten serial i pokazał wyniki jego wyszukania, to po co linki?
No to nie wypisuj - ale w takim razie ode mnie nie oczekuj już pomocy - tobie się nie chce podać czego dokładnie ci nie znajduje - to mi, w moim wolnym czasie nie będzie się chciało sprawdzać. Serialu nie znałem - już to mówiłem - trafiłem po prostu - API zwraca nam 4 wyniki.
(30-05-2026, 02:23 PM)wyborca napisał(a): - nie wiem jaki jest zamysł żeby robić wtyczki do wersji, której nie będzie jeszcze przez kilka miesięcy i żeby nie działało już teraz na OFICJALNEj wersjiTaki że jest wiele świetnych serwisów (jak netmirror) które działają tylko na nowszych wersjach ISA. Na szczęście - dla k21 są z definicji wyłączone.
EOT - nie chcesz podawać dokładnych danych - nie oczekuj pomocy. Logów dla matrixa dalej nie chciało ci się podać - więc problemu nie ma już jak widać.
(30-05-2026, 02:42 PM)wyborca napisał(a): I dalej.. wysłałem log, to nie wiem dlaczego piszesz, że nie wysłałemMiałeś wysłać logi z Matrix - ale to nie ważne. Sorki - ale nie mam czasu na zbędną dyskusję. Może któryś z innych dev się pochyli. Mnie udało ci się zrazić.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.