Ja dopiero w weekend mogę popatrzeć na jedno i drugie i może coś wymyślić jak się uda dobrać do stron (ogólnie nie wyglądają na jakieś skomplikowane )
------------------
Nie mogłem sobie darować żeby nie spróbować
I tak na szybko to mam to
Nie wiem czy bawić się z tym drugim adresem może wystarczy ten pierwszy oryginalny dla TSN, jak wiecie nie jestem fanem sportu więc będę polegał na waszych opiniach i sugestiach, co tam doradzicie to postaram się ogarnąć.
Na razie tylko to co z wierzchu jest ale postaram się zajrzeć głębiej, może są opisy i inne takie tam.
Do azman_XMLTV dodam w weekend albo pewnie po bo jadę na działkę i odcinam się od elektroniki.
-----------------------------
@sky02 jak tam znajdziesz jakieś błędy lub zasugerujesz jakieś poprawki do azman_XMLTV to chętnie wysłucham i wdrożę (bo i tak wersja dla Kodi wzorowana jest na Twoim pliku) ot tak było szybciej po kopiować Twoja pracę, oczywiście pełen szacunek za kawał roboty którą wykonałeś przez te x lat tworzenia OVH EPG.
Nie zamierzam ci się tu z butami wpierniczać, to co robię pod Kodi to mam dla siebie i nie będę tego upubliczniał.
Udało mi się ogarnąć to wszystko w jednym silniku i robi się wersja Kodi i E2, zostaje tylko to doszlifować bo jeszcze nie jest to co bym chciał mieć, ale już niewiele brakuje.
Zaczynam się trochę gubić w tym jakie kanały z jakiego źródła mam garbowane a plik settings tak mi urósł że sam ledwo go ogarniam. Czyli czas napisać jakieś GUI do tego mojego EPGD.
------------------
Nie mogłem sobie darować żeby nie spróbować

I tak na szybko to mam to
PS C:\Users\Kamoz\Desktop\Dreambox\AZMAN\000 Pobieranie grabowanie list m3u> py TVPassport.py
Pobieranie zbiorczej ramówki z API TSN...
Parsowanie wszystkich stacji...
Wykryte kanały (13):
- TSN1 (ID w XML: tsn1.ca)
- TSN2 (ID w XML: tsn2.ca)
- TSN3 (ID w XML: tsn3.ca)
- TSN4 (ID w XML: tsn4.ca)
- TSN5 (ID w XML: tsn5.ca)
- TSN+01 (ID w XML: tsn_plus01.ca)
- TSN+02 (ID w XML: tsn_plus02.ca)
- TSN+03 (ID w XML: tsn_plus03.ca)
- TSN+04 (ID w XML: tsn_plus04.ca)
- TSN+05 (ID w XML: tsn_plus05.ca)
- TSN+06 (ID w XML: tsn_plus06.ca)
- TSN+07 (ID w XML: tsn_plus07.ca)
- TSN+08 (ID w XML: tsn_plus08.ca)
Łącznie odnaleziono 131 programów.
Generowanie pliku XMLTV dla wszystkich kanałów...
Zapisano gotowy zbiorczy plik EPG pod nazwą: tsn_all_channels.xml
PS C:\Users\Kamoz\Desktop\Dreambox\AZMAN\000 Pobieranie grabowanie list m3u>| tsn_all_channels.xml | ||
| Rodzaj pliku: |
|
![]() |
| Ilośc pobrań: | 9 | |
| Rozmiar: | 22.01 KB | |
Nie wiem czy bawić się z tym drugim adresem może wystarczy ten pierwszy oryginalny dla TSN, jak wiecie nie jestem fanem sportu więc będę polegał na waszych opiniach i sugestiach, co tam doradzicie to postaram się ogarnąć.
Na razie tylko to co z wierzchu jest ale postaram się zajrzeć głębiej, może są opisy i inne takie tam.
Do azman_XMLTV dodam w weekend albo pewnie po bo jadę na działkę i odcinam się od elektroniki.
-----------------------------
@sky02 jak tam znajdziesz jakieś błędy lub zasugerujesz jakieś poprawki do azman_XMLTV to chętnie wysłucham i wdrożę (bo i tak wersja dla Kodi wzorowana jest na Twoim pliku) ot tak było szybciej po kopiować Twoja pracę, oczywiście pełen szacunek za kawał roboty którą wykonałeś przez te x lat tworzenia OVH EPG.
Nie zamierzam ci się tu z butami wpierniczać, to co robię pod Kodi to mam dla siebie i nie będę tego upubliczniał.
Udało mi się ogarnąć to wszystko w jednym silniku i robi się wersja Kodi i E2, zostaje tylko to doszlifować bo jeszcze nie jest to co bym chciał mieć, ale już niewiele brakuje.
Zaczynam się trochę gubić w tym jakie kanały z jakiego źródła mam garbowane a plik settings tak mi urósł że sam ledwo go ogarniam. Czyli czas napisać jakieś GUI do tego mojego EPGD.