Prosiłem o konkrety - nie będę zgadywał i szukał o jakie filmy/seriale ci chodzi:
Tego materiału nie ma na serwisach obsługiwanych przez FF - poza filmanem - ale tu widzę że znowu wprowadzili lekką zmianę - będzie fix - ale nie wiem kiedy
Przy okazji przypominam:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Przyjrzymy się ...
BTW - serial jest na filman (za drugim wyszukiwaniem powinien ci znaleźć - będzie fix) i na zaluknij - ale tu są wymagane ciasteczka: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
W repozytorium beta fix na filmana. Jutro w stable, a poniżej zrzut ekranu (oczywiście z ciasteczkiem zaluknij i z logowaniem do filman)
title='Death in Paradise', localtitle='Śmierć pod palmami', year=2011, imdb='tt1888075', tmdb='41956', season=4, episode=2,Tego materiału nie ma na serwisach obsługiwanych przez FF - poza filmanem - ale tu widzę że znowu wprowadzili lekką zmianę - będzie fix - ale nie wiem kiedy
Przy okazji przypominam:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Cytat:W przypadku braku źródeł:
tytuł materiału (PL i/lub EN),
numer sezonu i odcinka (w przypadku seriali),
OBOWIĄZKOWO link do odpowiedniej pozycji w serwisie TMDb: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Przyjrzymy się ...
BTW - serial jest na filman (za drugim wyszukiwaniem powinien ci znaleźć - będzie fix) i na zaluknij - ale tu są wymagane ciasteczka: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
W repozytorium beta fix na filmana. Jutro w stable, a poniżej zrzut ekranu (oczywiście z ciasteczkiem zaluknij i z logowaniem do filman)
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.