(25-06-2026, 07:37 PM)ppp123 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.W filman od kilku wydań nic nie było ruszane, więc nie mogłeś mieć inaczej. Sprawdzę. Ale przydałyby się logi programisty z wyszukiwania tego serialu. Bez tego nic nie sprawdzę, zaś u mnie działa prawidłowo.
a dostaje: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Poza tym:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - ma tylko źródła premium - jeśli nie masz wykupionego to ci go nie pokaże - jeśli masz wykupione - to działa przez API i musi prawidłowo złapać linka bo działa na innej zasadzie wyszukiwanie.
Dodatkowo - seriale mają inne lata więc też nie ma możliwości żeby trafiło źle - wniosek jest prosty - nie ma logów = nie ma problemu.
(25-06-2026, 09:45 PM)Theo1313 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.). Nie wiem czy jest sens dodawać źródła ze stron od pojedynczych grup.Przecież oba są. Docchi powstało przy współpracy z autorem tej wtyczki. Proponuję wpierw sprawdzić co już jest zanim się rzuci hasło co robić.
@pcela fajna wrzutka. Kitsu daje nam AniList.co więc trafność byłaby 100%. Zobaczę co się da zrobić. Mają CF na stronie pobierania - co może być trochę problematyczne dla pozyskania ciastka... istnieje ryzyko że dla każdego materiału odrębne CF do rozwiązania - więc nieopłacalne i problematyczne.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.