Byparr dla resolvera można już teraz wykorzystywać. Dla poszczególnych stron w znaczeniu zaluknij czy cdahd pracujemy nad tym, ale na razie ma daleki priorytet. Poza tym byparr jest raczej dla zaawansowanych użytkowników, więc i tak rozwiązanie które mamy będzie musiało zostać.
Natomiast do rzuconej przez ciebie propozycji dla anime. Tu jest cyrk większy. CF na wejściu, konieczność zalogowania, + CF na download (i tu jest spory problem, nie chce mnie puścić na ciastkach z logowania, tylko chce każdorazowo nowych). Na razie pass.
Natomiast do rzuconej przez ciebie propozycji dla anime. Tu jest cyrk większy. CF na wejściu, konieczność zalogowania, + CF na download (i tu jest spory problem, nie chce mnie puścić na ciastkach z logowania, tylko chce każdorazowo nowych). Na razie pass.
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.