(27-06-2026, 06:35 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Te sys jest gorzej upośledzony niż E2. To convent niby powinien działać, ale nie bardzo By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Sys pilnuje tylko tvg-id bo jest ogólnoświatowy. Ludzie całowali by Cię po rękach jak byś się pochylił nad prawidłowym tvg-id. Tu ich przypisania do bardzo słabego epg : By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Ja 2 razy się zabierałem, ale nerwów mi zabrakło.
Ps. Tworząc epg my możemy utworzyć tylko 1 tvg-id i wiele tvg-name dla 1 przebiegu nic nie może się dublować. Wiesz o tym"nazwa wyświetlania i dalej dopisywać w miarę potrzeb" nazwy mogą być różne nawet "Pupa" i to się wyświetli w nazwie kanału. Nazwa to co jest na końcu kanału ale tylko na liście m3u :
#EXTINF:0 tvg-id="13 Ulica" tvg-name="13 Ulica" tvg-logo="https://logo.itvn.io/13+Ulica.png" timeshift="10" catchup="fs" group-title="Rozrywka" , TU13 Ulica HD
To kolejność czytania 1 tvg-id, 2 tvg-name i tu mieszamy różnymi nazwami do bólu aż dopasuje a po"," nazwa wyświetlana. Kadi i inne mądre apk potrafią to czytać ba nazwę wyświetlaną potrafią przypisać.
Wiem pokręcone bo wystarczy, że zbraknie czegoś i się sypie. A znowu kodi takie coś
#EXTINF:0 tvg-id="TVP1.pl" group-title="PL | Telewizja",TVP 1 HD
potrafi odszyfrować po nazwie TVP 1 HD
@sky02 Wygląda na to że skończyłem dłubaninę.
Teraz mam tak <channel id="xxx"> to jest dokładnie moje ID Kodi które dobrałem na podstawie tvg-id z listy kanałów Pulsx a potem lecimy z <display-name lang="pl">xxx</display-name> to po kolei jest najpierw tvg-name a po , jest nazwa kanału i co tam trzeba będzie dopisać.
Popatrz czy coś tam nie trzeba poprawić i zostawiamy ID Kodi w spokoju tym bardziej że pięknie mi działa z pluginem konwertującym listy m3u na E2.
Teraz co najwyżej można dopisywać display-name jak zajdzie potrzeba.
Co do EPG code dla PL czy jak to tam zwał to SIPTV prawie się wstrzelili w to co ja mam generowane dla E2. Nie wiem jakie tagi czyta ta ich apka ale można by ujednolicić i zsynchronizować nazewnictwo po ich stronie i mają bogate EPG.
Wersja Kodi (pełna obsługa tagów)
<programme start="20260629225500 +0200" stop="20260630010500 +0200" channel="Super Polsat">
<title lang="pl">Pociąg z forsą</title>
<desc lang="pl">John Powell (Wesley Snipes) i Charlie Kaylor (Woody Harrelson) są przybranymi braćmi. Razem dorastali w rodzinie tego pierwszego, do której drugi trafił z domu dziecka. Mimo że mają różne charaktery, zawsze trzymali się razem. Obaj zostali policjantami. Teraz strzegą porządku w nowojorskim metrze. Mają też ubezpieczać specjalny skład, w którym codziennie jest przewożony utarg ze wszystkich stacji. Tymczasem Charlie wpada w kłopoty. Naraża się szefowi, a na dodatek zakochuje się w młodej policjantce Grace (Jennifer Lopez). Ta jednak wybiera jego brata. Załamany Kaylor szuka ukojenia w hazardzie i przegrywa mnóstwo pieniędzy. By rozwiązać swoje problemy finansowe, zamierza obrabować specjalny pociąg. Prosi o pomoc Johna.</desc>
<category lang="pl">film sensacyjny</category>
<date>1995</date>
<rating>
<value>16</value>
</rating>
<star-rating system="Filmweb">
<value>6.4/10</value>
</star-rating>
<star-rating system="IMDb">
<value>5.7/10</value>
</star-rating>
<star-rating system="Rotten Tomatoes">
<value>22% / 29%</value>
</star-rating>
<country lang="pl">USA</country>
<credits>
<actor>Chris Cooper [Torch]</actor>
<actor>Jennifer Lopez [Grace Santiago]</actor>
<actor>Joe Grifasi [Riley]</actor>
<actor>Nelson Vasquez [Subway Robber]</actor>
<actor>Robert Blake [Donald Patterson]</actor>
<actor>Scott Sowers [Kowalski]</actor>
<actor>Vincent Laresca [Subway Robber]</actor>
<actor>Vincent Patrick [Frank the Bartender]</actor>
<actor>Wesley Snipes [John Powell]</actor>
<actor>Woody Harrelson [Charlie Kaylor]</actor>
<director>Joseph Ruben</director>
</credits>
</programme>Wersja E2 (tu mamy title i sub-title oraz wszystko inne przepisane i scalone w desc)
<programme start="20260629225500 +0200" stop="20260630010500 +0200" channel="SuperPolsat.pl">
<title lang="pl">Pociąg z forsą</title>
<desc lang="pl">[ film sensacyjny ] USA 1995 (16+)
FW: 6.4/10 IMDB: 5.7/10 RT: 22% / 29%
John Powell (Wesley Snipes) i Charlie Kaylor (Woody Harrelson) są przybranymi braćmi. Razem dorastali w rodzinie tego pierwszego, do której drugi trafił z domu dziecka. Mimo że mają różne charaktery, zawsze trzymali się razem. Obaj zostali policjantami. Teraz strzegą porządku w nowojorskim metrze. Mają też ubezpieczać specjalny skład, w którym codziennie jest przewożony utarg ze wszystkich stacji. Tymczasem Charlie wpada w kłopoty. Naraża się szefowi, a na dodatek zakochuje się w młodej policjantce Grace (Jennifer Lopez). Ta jednak wybiera jego brata. Załamany Kaylor szuka ukojenia w hazardzie i przegrywa mnóstwo pieniędzy. By rozwiązać swoje problemy finansowe, zamierza obrabować specjalny pociąg. Prosi o pomoc Johna.
Reżyseria: Joseph Ruben
Występują: Chris Cooper [Torch], Jennifer Lopez [Grace Santiago], Joe Grifasi [Riley], Nelson Vasquez [Subway Robber], Robert Blake [Donald Patterson], Scott Sowers [Kowalski]</desc>
</programme>

"nazwa wyświetlania i dalej dopisywać w miarę potrzeb" nazwy mogą być różne nawet "Pupa" i to się wyświetli w nazwie kanału. Nazwa to co jest na końcu kanału ale tylko na liście m3u :