20-07-2026, 08:11 AM
Witam, nigdzie nic nie ruszałem tylko w "Serwisy źródeł PL" zostawiłem filman i ekino - znajdowały te dwa scarpery żródła do filmów takich jak Obsesja(By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.), Projekt Hail Mary(By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.), Toy Story 5(By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.), Enola Holmes 3(By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) - jedynie tą pozycje znalazłem na By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. i odtwarza na www, pozostałych nie znalazłem nie wiem dlaczego. Te wszystkie filmy ścieżka Filmy - Fimy na czasie i tak klikałem w tytuły. W "Serwisy źródeł EN" zaznaczony oczywiście "NetMirror" nie znalazł nic(może coś źle robię) wszystko jest - cała reszta w logu jaka wersja kodi system itp. ale aby było łatwiej to dodam Kodi 21.2(ale do testów zrobiłem sobie Kodi Portable, by nie ustawiać wszystkiego na nowo), windows 10
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - a tu kodi.log(ale to chyba to samo) By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam i myślę, że o takie informacje chodziło
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - a tu kodi.log(ale to chyba to samo) By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam i myślę, że o takie informacje chodziło