24-07-2026, 08:01 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2026, 08:10 AM przez RadziuOi.)
No tak wiem. Biblioteka kodi mi wróci bez problemu ale FanFilm juz nie i gdzie na jednym urządzeniu mam film "obejrzany" to na drugim już nie. FanFilm z tego co mi się wydaje korzysta ze swojej wewnętrznej bazy. Ja chcę osiągnąć taki trakt self hosted żeby uzywać tylko fanfilm bez biblioteki Kodi (pliki strm). Wczoraj nawet testowo zainstalowałem kodi na kompie wkleiłem plik advancedsettings.xml i wszystko zadziałało tak jak piszesz oprócz FanFilm (nie przywróciło postępu etc.). Dlatego pytam czy są jakieś rozwiązania już przez kogoś stosowane czy może w planach a może nikogo to nie interesuje. Wydaje mi się, że wystarczy tylko dodać opcję żeby te bazy z fanfilm mogły zapisywać się w innym miejscu (jak te wczorajsze nieszczęsne strm) ale to tylko mi się wydaje. Zapewne zrodziłoby to wiele problemów.
Takim obejściem tego mogłoby być robienie codziennie kopi zapasowej i przywracanie w razie czego ale to tylko obejście. A taka synchronizacja bazy na serwerze czy nawet w chmurze działałaby automatycznie i natychmiastowo.
Takim obejściem tego mogłoby być robienie codziennie kopi zapasowej i przywracanie w razie czego ale to tylko obejście. A taka synchronizacja bazy na serwerze czy nawet w chmurze działałaby automatycznie i natychmiastowo.